Како сви учениц, тако су и наши другаци Дан школе обележавали од 21.11 до 25.11. разноврсним активностима.

ПОНЕДЕЉАК: Ученици су посетили изложбу цвећа, на којој су понеки и учествовали. Ученица II-3 Даница Вукадиновић је освојила 1. место. Учитељица II-1 Душанка Капунац је са својим ђацима направила паное под називном „Мој живот је бајка“ са циљем промовисања недеље у којој се прославља Дан школе. Ови панои украшавају улаз у нашу школу.
УТОРАК: У фискултурној сали организован је спортски полигон и међуодељењско такмичење наших другака. Учитељица Јелица Ковачић II-3 је реализовала и ликовну радионицу „Моја луткица“. Гости ликовне радионице били су родитељи, баке, браћа и сестре наших другака, који су у пару са својом децом правили луткице по избору. Била је предивна атмосфера испуњена жамором и срећом.
СРЕДА: Посетили смо изложбу награђених ликовних и литерарних радова ученика наше школе, на тему „Бајка о змају“, коју смо овог пута организовали у Змај Јовиној улици. Награђени другаци су: Сара Петровић II-1, Мина Капор II-2 и Лука Стојичевић II-3.
ЧЕТВРТАК: Другаци су учествовали у приредби у Дому културе. Извели су плесну тачку уз песму „Wake me up“, која је употпунила драмски скеч за бајку “Успавана лепотица“.
ПЕТАК: Уживали су у традиционаланој манифестацији пуштања змајева у нашој улици. Ученици II-3 су присуствовали извођењу хемијских огледа ученика седмих и осмих разреда у сарадњи са гостима Хемијске школе из Панчева.