ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ                                                                                                                                           од 3.10. до 8.10.2016.   ЧЕТВРТАЦИ

Дечија недеља се у нашој школи облележава сваке године организовањем разноврсних активности у свим разредима. Ево како су је четвртаци обележили.

У понедељак су посетили „Змајоскоп“. Том приликом су гледали дечији анимирани цртани филма „Неро“.

Другог дана у школском дворишту играли су се својих игре са омиљеним играчкама и рекивзитама. Организована су такмичења у вожњи ролера, прескакању вијаче, вртењу хула-хопа, малом фудбалу. Ученици који нису донели реквизите или су навијали или су  се играли са својим омиљеним играчкама. У учионицама су заиграли омиљене друштвене игре: шах, Монопол, Не љути се човече, мице, меморије…

Трећег дана је по одељењима организована изложба ликовних радова на тему „Нећу да бригам, хоћу да се играм“. Ученици су са својим учитељицама посетили изложбе у суседним учионицама. Проглашени су најбољи радови.

Четвртог дана, традиционално већ по четврти пут, играли су игру „Лутрија“. У оквиру одељења размењивали су играчаке, које су желели да поклоне другарима за успомену.

Последњег петог дана Дечије недеље организовано је екипно такмичење у полигону спретности на часу физичког васпитања у фискултурној сали. Као и дружење са браћом и сестрама ученика четвртог разреда на часу српског језика.

Дечија недеља ће бити упамћен по жамору и насмејаним лицима наших четвртака, коју последњи пут обележавају са својим учитељицама.