U okviru e-twinning projekta Knjiga je COOL2, u kome je naša škola od septembra, organizovan je „Zoom susret“ 14.5.2024. naših učenika 3. razreda sa učenicima OŠ „Side Košutić“ iz Radoboja u Hrvatskoj.
Nakon kratkog predstavlja našeg grada i škole, kao i predstavljanja škole saradnika, učenici su recitovali jedni drugima stihove u kojima su obostrano uživali.
Aktivnost čiji je cilj promovisanje poezije, recitovanja i biblioteke, a još značajnije saradnja i negovanje prijateljskih odnosa sa decom i kolegama iz susednih zemalja, realizovale su učiteljica 3/3 Jelena Vukadinović i bibliotekarka škole Ana Korać.
Ovaj susret je bio i prilika da naši učenici nastupe pred publikom uoči takmičenja „Stihovanje“, koje se održava u subotu, 18. maja u Gradskoj biblioteci u Pančevu.
Šta su o ovom susretu rekli i napisali naši novi drugari pročitajte na zvaničnoj internet stranici OŠ „Side Košutić“ iz Radoboja, Hrvatska i pogledajte u prelepom videu koji je priredila biblioteka Jasenka iz Hrvatske koja je bila inicijator ovog susreta.
Kao i na našim portalima