Чланови Вршњачког тима петог, шестог и седмог разреда наше школе суу петак, 6. октобра, посетили Средњу Техничку школу „23.мај“ у Панчеву. Повод oве посете је обележавање Дечје недеље са темом „ Градимо мостове међу генерацијама – за радост свакога детета“.

Седамнаест чланова Вршњачког тима учествовало је у лабораторијским вежбама из микробиологије заједно са ученициматрећег разреда средње школе. Том приликом обављено је испитивање узорака воде из баре. У заједничком раду одређивали су и посматрали барске инсекте помоћу микроскопа. Такође су се опробали у улози фризера на часу практичне наставе у школском фризерском салону, сарађујући са ученицима завршне године и правећи једни другима фризуре. Радознало су испратили и процес графичке производње. Потом су обишли просторије школске пекаре, где су након демонстрације рада пекарских машина дегустирали свеже направљене производе.

 

У знак добре и успешне сарадње са ученицима средње школе, чланови Вршњачког тима доделили су захвалнице које су сами израдили.

Захваљујемо се директорки Наташи Зечевић и професорима Техничке школе „23.мај“.

Посету Техничкој школи организовала је наставница Недељковић Дарија са наставницом Стефановић Горданом и школским библиотекаром Кладарин  Маријом.